You stutter while you sleep

clàssic dissabte de pre-Nadal post primera nevada seriosa de hivern. Gens menyspreables perturbacions en els moviments de convecció de l’efecte de coriolis de la meva vida. Johnny Drama.

El jove Werther es disposa a fer memoràndum de les seves futures aventures. La tarda es presentava innocentment tranquila; pero conforme els efectes catalitzadors del vigorós vi blanc “llagrimes de tardor” agredolçament passen, els arbres del bosc desenfoquen la tarda. La tarda es trenca per una notícia de un salvament a dos passos de la catàstrofe: el termini per presseleccionar oferta de pràctiques encara no s’ha exhaurit, pero de meditar el temps s’acaba. Trobar mentor impera, y (sisi, y castellana) malgrat ja intueix que fer-se tals esperançes és com qui s’enfada perque es cansa de esperar l’enésim hail mary que clarament mai va ser llançat.

Al telèfon, na marona es debat entre drames familiars ex-post whatsapp, remolins de error acumulat, només justificable per l’incansable ímpetu del pas inexorable de la llagrimeta cansada. Humanitat i res més que humanitat, a terra dempeus mantindre’s impera. El fatalisme no té sentit, si se n’exclou el seu component públic i notori; cas només resta valuosos segons que anticipen resolució atribuladament atabalada.

He dit ja que estic buscant un mentor que em guiï? Haha

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s